Αρωματικό χώρου από... αέρια αγελάδας

Μοιραστείτε
avatar
thant
Moderator
Moderator

Μηνύματα : 1319
Μέλος από : 21/01/2010

Αρωματικό χώρου από... αέρια αγελάδας

Δημοσίευση από thant Την / Το Κυρ 06 Μαρ 2011, 16:11

Αρωματικό χώρου από... αέρια αγελάδας"'Οσο ζεις μαθαίνεις", λέει ένα γνωστό γνωμικό, γεγονός που επαληθεύεται για ακόμη μια φορά.

Ομάδα ερευνητών από την Γερμανία υποστηρίζει πως βρήκε μια ουσία, η οποία μπορεί να φέρει τους ανθρώπους που κατοικούν σε μεγαλουπόλεις πιο κοντά στην επαρχία και στην εξοχή.

Με ποιο τρόπο; Η απάντηση βρίσκεται στα αέρια των αγελάδων. Όπως λέγεται οι αγελάδες παράγουν 400 λίτρα περίπου καθημερινά μεθάνιο όπου με την κατάλληλη επεξεργασία μπορεί να γίνει υγιεινό και να απορροφηθεί από τους ανθρώπους μυρίζοντάς το.

Όπως λέει ένας από τους δημιουργούς αυτής της φόρμουλας πρόκειται για "ένα πολύ έξυπνο δημιούργημα, μη επιβλαβές και ταυτόχρονα εξαιρετικά αναζωογονητικό για τον οργανισμό".

Επίσης, υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο προϊόν εμπεριέχεται σε πεντάλιτρα δοχεία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον αρωματισμό του σπιτιού.

Τέλος ο σχεδιαστής Daniela Dorrer δήλωσε "Σχεδιάζουμε και άλλες μυρωδιές όπως άλογο, άχυρο, χοίρους και κοπριά. Οι πωλήσεις μας μέχρι στιγμής πηγαίνουν εξαιρετικά".

Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι να του ευχηθούμε να δημιουργήσει όλο το ζωικό βασίλειο.

news247.gr

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 18 Ιαν 2018, 11:31